Hangoskönyvben: Örülj velem!

Örülj velem! – „Mácz István bestsellerré vált könyve a modern költészet vagy költemények prózában műfaj remeke, a mai korban utolérhetetlen remekműve” – állapítja meg Paál Zsolt író, kritikus. Most hangoskönyvként (CD) is kapható, amelyen a szerző maga olvassa fel gondolatait. Megvásárolható illetve megrendelhető: Szent Gellért Kiadó, 1063 Budapest, Kossuth L. u. 1. Telefon: Tel: 06-1-266-6161

Hozzászólások

2 hozzászólás

  1. Mocsár Gáborné Fehérvári Judit, 2010. augusztus 27. 15:28

    Kedves Mácz István!

    Nekem évek óta ez az egyik legkedvesebb könyvem.

    Ezt ismertem meg először az Ön Művei közül, s ha ajándékot vettem Valakinek ez a könyv is közöttük volt, mert tanít, mert bölcs, mert nagyon emberi, noha Isten kegyelméből íródott.
    Nem tudom, mennyire van tudomása arról, hogy egy etika könyvnek is az Ön gondoltai szolgáltatják az alapjait.
    Tanítottam ebből a könyvből, s mindaz, amit a szeretetről, békességről, emberségről, hitről, a Másik Ember felé fordulásról tudnunk kell, benne rejlik.
    Érthetően, egyszerűen lesz a Sajátunkká Minden Egyes Gondolata, s ez nagyszerű.
    Hangoskönyvek pedig nagyon kellenek, hiszen vannak, akik nem tudnak olvasni, mert a látásuk olyan, de így is eljut Hozzájuk mindaz a Bölcsesség, ami ebben a Műben rejlik.

    Nagyon sok szeretettel: Mocsár Gáborné Fehérvári Judit

  2. Mácz István, 2010. augusztus 29. 11:18

    Kedves Judit!

    Igen, sorainak „csúcsa”: „Isten kegyelméből írródott”. Pilinszky János költővel értek nagyon egyet, amikor arról ír, hogy írásának értelmet egyedül Isten adhat.
    Én magam is írtam etikai könyvet: KISÉRTÉS A JÓRA. Először l99O-ben jelent meg, a második, harmadik kiadás. A negyedik bővített tartalommal karácsonyig jelenik meg. – Vajon a könyv, amelyet használt, nem az általam íródott volt? – Ha nem, akkor kiváncsi lennék, melyk az, amely hasonlóan kőzeliti meg erkölcsi életünk megvalósíthatóságát.
    Elismerő szavait köszönöm.
    Örüljünk, hogy „eszkőzei” lehetünk, helyesebben társai Annak, aki az embert szereti és üdvőzíteni akarja. Az ember, munkájával nemcsupán a Teremtő társa lesz, hanem a Megváltónak is.
    Tisztelettel, szeretettel – István